Mi się ten koncert osobiście podobał, no może mały kwas jeśli chodzi o Fat-Bottomed Girls z Fun, nawet lubię ten zespół ale głos tego wokalisty nie pasował mi do tej piosenki szczególnie, że to taka moja faworytka, jedna z ulubionych, moja koleżanka nawet się ucieszyła, że Adam "się wreszcie ogarnął"....
Natomiast Wrocław

Jestem jeszcze żółtodziobem na tym forum i nie widziałam żadnych wpisów na temat tego koncertu ale jestem dumna, że tam byłam chociaż poszły na to 3 stypendia

, jak się dowiedziałam, że Brian i Roger przyjadą do Polski i to o mało nie spadłam z krzesła, pobiegłam od razu do przyjaciółki w laczkach na koturnie, które rozwaliłam w połowie drogi i biegłam boso

:-D radości nie było końca chociaż strach jak to wypadnie z tym Lambertem, ale to było mało istotne, najważniejsze, że Queen, obie byłyśmy zachwycone i porażone dosłownie bo z nas takie troszkę "crazy" fanki, nie wierzyłyśmy, że kiedykolwiek będziemy na ich koncercie i właściwie nie wiem czy interesują mnie opinie innych na temat tego wydarzenia, recenzja w Teraz Rock mi się nie podobała, mówiłam, że napisałabym lepszą...